Feedback Form

  

Oprettet: 14-04-2015

Twitter og Vi&Di

Her får du et overblik over de demonstrationer projekt ”Videnformidling og dialog via nye kanaler” har gennemført om brug af Twitter til faglig formidling og netværksdannelse.

Besøg @viogdi på twitter.com/viogdi. Du kan læse projektets anbefaling om Twitter her: Se anbefaling

Twitter og Kvægkongres
Kvægkongres 2015 blev afholdt i Herning Kongrescenter den 23. og 24. februar med ca. 1.800 deltagere. Som en del af projektet Videnformidling og dialog via nye kanaler havde projektet en stand på kongressen med henblik på at orientere om og hjælpe landmænd i gang med brugen af sociale medier. På kongressen blev der tweetet med hashtag #kvægkongres. Læs mere her Tweets under Kvægkongres 2015

Twitter og Plantekongres
Onsdag den 14. og torsdag den 15. januar 2015 deltog omkring 1.970 landmænd, rådgivere, forskere, offentlig ansatte, studerende m.fl. på Plantekongres 2015 i Herning Kongrescenter. Projektet havde en stand med henblik på at orientere om og hjælpe landmænd i gang med brugen af Twitter. På kongressen blev der tweetet med hashtag #plkongres. Læs mere her  Tweets under Plantekongres 2015.

Twitter og Økonomikonferencen
På Økonomikonferencen 2014 den 2. og 3. oktober i Billund havde Videnformidling og dialog via nye kanaler projektet en stand. Se standen i blogindlægget Klip en fugl og bliv klogere på twitter. På konferencen blev der tweetet med hashtag #Øk14. Læs mere her: Alle tweets fra Økonomikonferencen 2014 og Analysér brugen af Twitter.

Twitter og planteavlskonsulenter
Siden begyndelsen af vækstsæsonen 2014 har du kunnet følge planteavlskonsulenter på Twitter eller læse deres ”her og nu”-opråb fra marken i en Twitter-boks på Landbrugsavisen.dk og på Landmand.dk. Du har også kunnet se Ugens Tweets i Landbrugsavisen hver fredag i projektperioden. Læs mere her: Twitter og landbruget.

Twitter og @planteavl
I efteråret 2013 blev det demonstreret, hvordan faglig viden til landmænd kan formidles via Twitter. Det skete i et samarbejde mellem projekterne ”Målrettet rådgivning via kommunikationsteknologi” og ”Videnformidling via nye kanaler” samt Videncentret for Landbrug, Planteavl og planteavlsrådgivere. Læs mere her: Her og nu i marken.

Nyttige links
Vi&Di's vejledninger til Twitter
Analysér brugen af Twitter
Se webinar om Twitter her (LandbrugsInfo) eller her (YouTube)
Læs indlæg tagget med twitter på bloggen ”Dialog om rådgivning og videnformidling”

Sidst bekræftet: 14-04-2015 Oprettet: 14-04-2015 Revideret: 14-04-2015